fredag den 21. januar 2011

Smuk frost og forårsfarver

Pyha.... klokken når at blive mange inden jeg får læst alle jeres gode indlæg. Jeg har fået for vane at læse alle nye indlæg på de blogs jeg følger, inden jeg er klar til at skrive på min egen side. Det må jeg vist have lavet om på for der bliver langt mellem mine indlæg. Men på den anden side så er der da noget at skrive om :-)
JEG ELSKER BLOGLAND!

Så smuk så vores lille fiskebassin ud for et par uger siden. Idag var jeg ude at knibse, hvad jeg håber bliver de sidste vinterbilleder, for denne gang, selvom det er utroligt smukt glæder jeg mig til forår og farver. (Og at komme på arbejde igen)
Dette er en skøn blåbærplante. Det særlige ved den er at den er selvbesøvende og beholder sine smukke gralige blade om vinteren. Sorten hedder "Sunshine blue" og bliver kun ca. 75 cm. Normale storfrugtede blåbær bliver nemt 1,5m, har smukke efterårsblade men smider dem så. og der skal man have min. 2 forskellige sorter. Jeg elsker blåbær i haven. Mest pga. de lækre bær men også fordi de fåes så forskellige. De er dejlige som variation i surbundsbedet og de alm. vilde blåbær kan andvendes som bunddække.
Ellers elsker jeg denne bunddække: Lodden Timian!! Dækker hurtigt og smukt. Har en fantastisk duft og søde lyslilla blomster. Som du kan se beholder denne også bladene. Den har det bedst på en solrig plads i haven. Helst ikke for vådt.
Her er lige lidt farver jeg har sneget ind til mit forårshumør ;-D De små blå Iris flytter ud i haven når de er afblomstret. Så kommer de gerne der til næste forår. SKØØØØØØØNT "Genbrug"!

3 kommentarer:

 1. Måske spørger jeg dumt... men er der fisk nedenunder isen ?

  SvarSlet
 2. Hej Mysticia
  Jeg faldt lige over dig inde på Claus Dalbys blog. Og skulle jeg da lige ind og se, hvad du laver på din blog.
  Nu er jeg blevet fast læser her, for så håber jeg, at jeg kan være med til at motivere dig til at lave endnu flere indlæg!!
  For jeg er enig; det er læserne og deres kommentarer, der driver værket.

  God weekend.

  - Ungersvenden

  SvarSlet
 3. Ja ***Mutter*** mine fisk bor under isen. Man kan ikke se dem på billedet, men dem skal i nok få lov at se omkring mors dag. Der plejer vi nemli at lave forårsrengøring og plantning i bassinet. I små bassiner er det bare vigtigt man sørger for ilt i vandet.

  Jamen velkommen til dig Ungersvenden, håber du vil finde dig til rette ;-)

  SvarSlet