tirsdag den 31. august 2010

Opstart af blog

Hej...
Ja nu har jeg i lang tid fulgt et par bloggere på nettet, så nu vil jeg også prøve om jeg kan.
Jeg er den kreative gartner, så havespørgsmål er altid velkommen, og her kommer nok til at flyde med blomsterbilleder, da jeg elsker at tage billeder :-)

Ellers Strikker jeg strømper og hækler krammedyr og hagesmækker. Gode opskrifter modtages gerne, og hvis nogen skal af med rester i bomuld eller strømpegarn, modtager jeg også det :-)

Jeg har i et stykke tid kigget med på Helene's blog "Når genbrug bliver til guld", og har derfor samlet en masse "Skrald" Jeg vil lege med. Har en enkelt gang været på genbrugsworkshop hvor jeg fik lavet en flot mulepose af tebrevsposer. Den indeholder nu altid et igangværende garnprojekt så det er nemt at tage med alle steder.

Derudover er min mand og jeg lige blevet forældre 14. August 2010, så jeg regner med en stille opstart :-)
Men vil gerne lave lidt tøj til ham også... Har samlet mig et stort lager af stofrester og tøj jeg ikke nænner at smide ud.
Er der nogen der har en nem opskrift/mønster på en syet bamse?

3 kommentarer:

 1. Velkommen til blogverdenen :-) Og tillykke med den lille trold.

  Jeg håber du viser den mulepose af tebrevsposer frem en dag, for den lyder spændende!

  SvarSlet
 2. Så koselig at du vil være følger hos meg! Dt setter jeg pris på:)
  Jeg har kjøpt et mønster på bamse hos Stof & Stil, har dere det i Danmark? Men jeg vet ikke om den er nem eller svær for jeg har ikke laget den enda!

  SvarSlet
 3. Nu har jeg endelig fundet ud af hvordan man skriver kommentar her..... tror jeg...

  Tak for velkomst Britta. Hvor er jeg glad for jeg har dig som læser, den første og den eneste... Det må give fordele når jeg engang skal lave en Give Away. Men det er jo ikke sjovt med kun en læser... hehe. Håber på flere. Håber du har set den færdig mulepose.

  Selvfølgelig blev jeg nødt til at følge dig, Sissel. Du har en spændende og glad side. Jo vi har også Stof og Stil så det må jeg lige tjekke næste gang jeg kommer i nærheden af en :-)

  SvarSlet