mandag den 6. september 2010

Billeder til troldens værelse... og til køkkenet.

Ja nu må jeg jo prøve om jeg kan huske at ligge ind lidt løbende hvad jeg får bakset sammen :-)
Denne gang starter jeg lige med billede af den færdige mulepose af tebrevsposer. Den har en grøn og en Orange side. Jeg elsker Grøn.

Så har jeg lavet serviet-billeder til Sønnens værelse, gæsteværelset og køkkenet.
I gæsteværelset har vi en del ting fra da min mand var ude at rejse så der er rejsetema derinde :-)
De fleste børn elsker dyr så det skulle da også være temaet på Troldens værelse.
De her billeder er bare super nemme at lave. Jeg har i mange år samlet servietter når vi har været rundt og spise hos familie og venner. Og før i tiden kunne man i Kølkær Stof & Hobby købe en  enkelt af hver serviet i stedet for en hel pakke ens.
Så der er samlet mange dyre og blomster motiver i tidens løb og nu kommer nogen af dem endelig til gavn. Lærrederne er 15x 15 og koster ca. 11 kr i Løvbjerg. (Vi har ingen søstrene Grene) Jeg har smurt dem med decoupagelak, taget det tynde yderste lag af servietten og lagt forsigtigt henover, så glat som muligt, og så igen malet med decoupagelakken. Nu mangler jeg bare at male kanterne i matchende farver.

Hvordan laver man de her billeder i bloggen mindre? og kan man ikke få lov at sætte 3 på række?

1 kommentar:

  1. Fine billeder. Jeg har også leget lidt med billeder, og har læst mig til på andre blogs, at man bliver nødt til at bruge et redigeringsprogram - der er heldigvis nogle gratis på nettet. Jeg bruger selv picnik.com, men har lige fået anbefalet Picassa, så det tror jeg også jeg skal prøve. På Picknik skal du oprette en profil og det giver dig lov til at oploade billeder, som du kan sætte sammen til en collage ex. tre på stribe. Du kan se eksempler på collager på min blog - femthe.blogspot.com, hvis du er nysgerrig.

    SvarSlet