mandag den 8. november 2010

Manier eller laster??

Ok! Nu er tiden inde til at afsløre mine manier eller hedder det laster?

Orkidéer! Der er godt nok kun 4 af dem der blomstrer nu og 3 på vej i knop igen. (Dem må i få billeder af senere.) Her er d
em i blomst.
Frøer! Jeg er syg med frøer. Ved ikke helt hvorfor, men min mor led af samme mani. Nogen der ved hvor man kan finde Julepynt med Frøer?
Ja og min søn har naturligvis også fået en :-)

4 kommentarer:

 1. Om man kan få jule-frøer ved jeg ikke, men måske kunne du strikke nogle nissehuer til dem....sådan i anledning af den forestående højtid :D (Min mors fine kongelige porcelænsdimser får hjemmestrikkede nissehuer på hvert år - selv isbjørnen :D.
  De er sørme flotte dine orkideer - jeg er ikke så god til at holde liv i dem, men jeg holder meget af at kigge på dem :D
  KH Karen
  ps Jeg elsker, at læse din blog, så hvis du bare skriver, så skal jeg nok læse+kommentere ;o)

  SvarSlet
 2. Hehe... Det var en god idé med nissehuerne :-)
  Orkidéer og kaktusser er det eneste jeg kan holde liv i. Orkideerne får vand ca. d. 1. i hver måned og gødning når jeg husker det. Hvis ikke de blomstrer sætter jeg dem ager til i "skammekrog" under trappen i ca. 3 mnd. og tager dem frem igen. Så plejer de at komme.

  SvarSlet
 3. Hej. Respekt for enhver der kan få sådan en orkide til at blomstre påny.... det er tålmodighed. Tak for at du har meldt dig som fast læser hos mig, det er så rart at der er nogen der vil følge med.

  SvarSlet
 4. Du kan få frø "kugler" hos søsterne Grene:-)

  SvarSlet