fredag den 31. december 2010

Jeg kan lige nå det!

Ja altså at klemme årets sidste indlæg ind! Jeg har jo slet ikke fået vist mine hjemmegjorte julegaver og alle de lækre gaver jeg selv har modtaget. Min nevø ønskede sig legekøkken og ting hertil og det syns jeg var et godt ønske så jeg hæklede ham en gulerod og 2 spejlæg. (Kan du se at der både er et buræg og et frilands øko æg?)

Opskriften på guleroden fandt jeg her. og spejlæggene her.
I år stod jeg for mandelgaven. Normalt er det en æske chokolade... sidst det var mig var det et juletræ til at stikke i Usb på pc. I år blev det en æskeskildpadder og dette hæklede hjerte.

Opskriften er fra Karen's skønne DIY kalender. Tak for den forresten :)

Nå gaverne jeg selv har modtaget må vente. Vi får nemli nytårsgæster og jeg må hellere se at komme igang med mad og borddækning. GODT NYTÅR til alle jer i det skønne Blogland.

4 kommentarer:

 1. Tusinde man tak for at bringe ægge-DIY'en frem til overfladen! Jeg har aldrig mødt den før, men den er for fed!!! Så nu, nytårsaftensdag, sidder jeg og hækler spejlæg. Jeg aner ikke hvad jeg skal bruge dem til, men have nogle, det skal jeg!

  Rigtig godt nytår! Kh Helene

  SvarSlet
 2. Altså hvor er det nogle søde hæklede ting du har lavet....anede ikke de fandtes ;))

  Rigtig godt nytår til dig og dine tak for dine kommentar og indlæg i året der nu snart er omme.

  knus

  JANE

  SvarSlet
 3. Fine hæklerier!! :) Rigtig godt nytår.

  Kh Marie

  SvarSlet
 4. vedr. forfattere er det jo altid svært at råde andre....men jeg holder meget af at læse Camilla Læckberg / Elsebeth Egholm / Anna Grue og Grethelise Holm, det er krimiér i sammen stil som Sara Blædel.........håber at du kan bruge det til noget.

  Knus

  JANE

  SvarSlet