lørdag den 28. maj 2011

Mødregruppe og bolcher

Jeg tror faktisk ikke jeg har sagt det før. Men jeg har en fantastisk mødregruppe! Vi er kun 3 men det er 2 rigtig dejlige piger jeg er kommet i gruppe med. Sidst vi var hos Trolden og jeg lavede vi bolcher. Det har vi også gjort engang  tidligere omkring jul. Det er dejligt når der er nogen der gider "lege"!!
Denne gang lavede vi tofarvede med banan/rabarber smag, i trukket rød midte og grønt "skin".
Da jeg ikke har spurgt om lov, undlader jeg at ligge billede ind af vores tre smukke unger sammen. (Deres er piger.)
Koppen som bolcherne bliver serveret i her er et arvestykke fra min mands farmor.
Er den ikke bare smuk!?


2 kommentarer:

 1. Vind et gavekort på 1000 kroner hos BabySam!!!

  Undskyld at jeg sådan braser ind i jeres mødregruppe, men jeg vil gerne høre om der er nogle førstegangsmødre, som gerne vil være med i konkurrencen om at vinde et gavekort på 1000 kroner hos BabySam? Jeg forklarer lige...

  Jeg er en gravid studerende, som er ved at færdiggøre mit cand.merc studie på Aalborg Universitet. I min afsluttende opgave skriver jeg om beslutningsprocessen for forbrugere som står overfor mange valgmuligheder. Og det er jo en situation vi gravide/nye forældre sagtens kan genkende, fra vores mange køb af baby produkter. ;0)

  Hvis man som førstegangsforædre har stået overfor at købe jeres første barnevogn indenfor de seneste 18 måneder, håber jeg på, at I venligst vil afsæt ca. 10 minutter af jeres travle hverdag til at svar på mit on-line spørgeskema. Alle deltager, som efterlader en emailadresse, kan være med i konkurrencen om et gavekort på kr. 1.000,- hos BabySam. (Undersøgelsen har intet med BabySam at gøre. Jeg syntes bare, at evt deltager skulle få mulighed for, at få noget tilbage for deres tid.) Deltagelse skal ske inden den 31 august, og kun én besvarelse per husstand er tilladt. Adgang til spørgeskemaet kan findes ved følgende link:

  https://www.surveymonkey.com/s/customer_decision

  Hvis I kender andre førstegangsforældre, som har købt en ny barnevogn indenfor de sidste 18 måneder, må I meget gerne sige det videre! ;0) Jeg vil så gerne kunne få besvarelser nok til at kunne få statistisk grundlag for min undersøgelse (og endelig blive færdig med min uddannelse før min lille pige kommer til verden til november.)

  Håber I har tid og lyst til at hjælpe!

  På forhånd tak for hjælpen!

  Med venlig hilsen, Kelly

  SvarSlet
 2. Jeg deltager og sender videre til 3 andre førstegangsmødre.

  SvarSlet