onsdag den 25. maj 2011

puha der er fart på!

Ja min blog, står som mange andres lidt stille lige nu. 
Jeg har super travlt på jobbet. Det er et SKØØØØNT job at være gartner. Hver dag at kunne nyde naturens mange skønheder. Idag har jeg lige lidt tid til at vise jer lidt mens manden er ude at løbe.
Det første billede her er den smukke Ranunkelbusk. Den bliver, efter min mening, brugt alt for lidt!!
Er den ikke smuk? Kender du den selv?
En anden plante jeg er vild med er Clematis. De findes i rigtig mange forskellige former, farver, dufte, blade o.s.v. Havde jeg plads ville jeg plante 57 forskellige... Så mange er der nemli jeg ønsker mig :-O
Her billede af creme/lime 'Guernsley Cream' og sart rosa 'Alexandra'. Egentlig er jeg mest til dem med lidt mere knald på farverne men de to her siger mig bare et eller andet engleagtigt.
En af de mange sommer blomster har også sneget sig ind i dagens indlæg... Fuchsia! 
Der kommer også nye hvert år. Jeg har længe tænkt jeg skulle eje en.... Men problemet er jeg ikke kan vælge. Her er et lille udsnit af de mange vi har i år.Jeg er "heldig" at have en stakkels mand der går sygemeldt, med dårlig skulder, Så der er varm mad hver dag når jeg kommer hjem fra arbejde. Prøv lige at se hans Beef Wellington!!  PLUS en dejlig lækker smilende krudtugle! Han vokser hurtigt og udvikler sig helt vildt meget lige nu.

1 kommentar:

  1. Flotte billeder - den hvide Clematis er meget smuk.
    Det må være skønt med en mand der kan lave mad og så endda god mad.

    Dejligt billede af krudtuglen ;)

    Kh Jane

    SvarSlet