lørdag den 9. april 2011

YES!! Ny PC !!

Så er der kommet en lækker lille MSI bærbar til mig og jeg kan atter komme til at dele lidt kreativt og haven med jer andre i blogland. Jeg har læst med ved jer andre når jeg har haft mulighed. Hold da op der er fart på herinde. Det er der også på mit job :-D Foråret i haven og i Havecentrene er startet og når topfart ca. om 14-21 dage. I´m loving it! Så idag får i en lille rundtur i min have lige nu :-) Og et par syede forårs/påskegrydelapper er lige blevet færdige.

2 af mine forårsfarvoritter: Rød lærkespore og græssen Blåaks(Sesleria)
Hornvioler(Viola cornuta) hilser solen og foråret velkommen i krukken med Trolden´s Hestekastanje, Mens den lyseblå Martsviol(Viola odorata) nyder skyggen i bedet.

Dobbelt rød Påskeklokke (Helleborus) er bare så smuk lige nu. og mit solskinsbed er også ved at vågne op.
Glædelig forårsdag. Nu skal krukkerne have en omgang og jeg skal se til mine georgine(Dahlia) knolde.

1 kommentar:

  1. Påskeklokken er så smuk!
    Vi anlagde ny terrasse i efteråret, og bedene er stadig undervejs mht blomster. Min mor er heldigvis meget leveringsdygtig i stauder, og den lokale planteskole har ophørsudsalg - så alt i alt ender det med jeg forhåbentlig kan vise en masse skønne billeder frem på min blog til sommer. alt er ihvertfald godt på vej op nu. Er i øvrigt vil med billedet af den smukke rose (og dig). Vi skal bygge en pergola til sommer af rubinie træ, hvor der skal vokse white new dawn op ad. De er så flotte!
    Hej fra mig!

    SvarSlet