onsdag den 6. juni 2012

Japansk Kirsebær og hjemmelavet knækbrød.

 Ja det er lige et par dage siden at naboens Japanske kirsebær stod i fuld flor. Den var smuk og vores græsplæne var kort efter lyserød....
 Det er ikke så tit jeg får bagt. Og endnu sjældnere at jeg bruger den samme opskrift mere end 1 gang. Men denne opskrift på Knækbrød har jeg fået af min Svigerinde og de smager bare super godt!

Lækker lille aften-snack.

2 kommentarer:

  1. Smuk Japansk kirsebærtræ, ærgerligt de blomstre så kort tid :-D
    Uha hjemmebagt knækbrød er farligt!!! :-O Det er stærkt vanedannende.
    Jeg begyndte at bage det da jeg for nogle år siden boede i Grønland i 3½ mdr. Det smager bare SÅ godt. Problemet er bare at når jeg bager det går jeg og småspiser hele tiden. Så nu er jeg på "afvænning", og kan "prale" af at jeg ikke har rørt hjemmebagt knækbrød i flere mdr. (og har tabt 3 kg.) ;-D ha ha.... men jeg skal bare læse om det, så får jeg mundvand, og en stærk trang til at bage det igen :-D

    Marianne :-D

    SvarSlet
    Svar
    1. Griner... Jeg har det på præcis samme måde! Det er virkelig svært at lade dem være når jeg ved de er der. Men jeg forsøger at holde mig selv i nakken. Max 2 om dagen ;0)

      Slet